DVR DEJO VLONDER TREDEN

Vlondertraptreden hebben met speciale uitsparingen voor inlegmogelijkheden. Vlondertraptreden zijn vooral geschikt voor duurzame en esthetische toepassingen bij bijvoorbeeld balkons, tuinen, terrassen, gevelbekleding, trappen, etc. Bijkomend voordeel is dat met efficiënt gebruik van de vlonderroosters veel geld bespaard kan worden op de totale staalconstructie.

Hierdoor kunnen de roosters worden ‘bekleed’ met andere materialen zoals hout, kunststof of bamboe. U maakt de keuze voor de toepassing (esthetische of belastbare doeleinden) en dejo maakt de roosters of traptreden voor u op maat. Roosters met uitsparingen, schopranden of specifieke vormen?

Uitgevoerd met antislip in staal of RVS, en/of afgewerkt met een éénlaags- of tweelaagscoating in iedere gewenste kleur? Voor dejo is het geen enkel probleem.


Projecten Contact     


Vlonderroosters zijn roosters of traptreden met speciale uitsparingen voor inlegmogelijkheden.

Hierdoor kunnen de roosters worden ‘bekleed’ met andere materialen zoals hout, kunststof of bamboe. U maakt de keuze voor de toepassing (esthetische of belastbare doeleinden) en dejo maakt de roosters of traptreden voor u op maat. 

Uitgevoerd met antislip in staal of RVS, en/of afgewerkt met een éénlaags- of tweelaagscoating in iedere gewenste kleur? Voor dejo is het geen enkel probleem.

Vlonderroosters zijn vooral geschikt voor duurzame en esthetische toepassingen bij bijvoorbeeld balkons, tuinen, terrassen, gevelbekleding, trappen, etc. Bijkomend voordeel is dat met efficiënt gebruik van de vlonderroosters veel geld bespaard kan worden op de totale staalconstructie.

Staal en RVS
Vlonderroosters en -traptreden kunnen worden uitgevoerd in staal en RVS. Indien gewenst kan dejo ook het inlegmateriaal leveren. Deze wordt dan op maat gemaakt en los bijgeleverd of compleet voorgemonteerd. Voor het inleg materiaal kunt u kiezen uit hout, kunststof en bamboe.

De vlonderroosters en traptreden kunnen op maat worden gemaakt. Er kan worden gekozen uit diverse maaswijdten, overspanningen, diktes, randen en schetsplaten in diverse uitvoeringen. Een standaard maatvoering is gebaseerd op dragers van 60 x 4 met een maaswijdte van 111 mm en vullers van 30 x 3 met een maaswijdte van 99 mm. Voor de inlegmaterialen wordt veelal een plankmaat van 98 mm breed en 28 mm dik gekozen. De maximale roostergrootte is 3 m2.

Als leidraad voor de minimale- en maximale afmetingen geldt het volgende:

Draagstaaflengte : 140 - 3000 mm
Draagstaafhoogte : 60 mm
Draagstaafdikte : 4 mm
Draagstaven :
60 x 4
   
Vulstaaflengte : 100 - 2000 mm
Vulstaafhoogte : 30 mm
Vulstaafdikte : 3 mm
Vulstaven :
30 x 3

Roostergrootte : 0,20 - 3,0 m²
Lengte-breedteverhouding van de roosters: 1 : 3 of 3 : 1 inhoud
Nabewerking:
  • Staal: Volbad verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461
  • RVS: Gebeitst en gepassiveerd.
  • Poedercoating middels TVP Duplex-proces 

De roosters en traptreden kunnen worden voorzien van gladde draagstaaf of een uitvoering met antislipkarteling. De vulstaven steken meestal ca. 2 mm boven de inlegdelen uit waardoor eveneens een antislipwerking ontstaat.

Download hier meer technische informatie over de DVR Dejo vlonderroosterstreden:

Productblad_DVR_Dejo_vlonder_roosters1.pdf


Alle projecten

Recente projecten: