DG DEJO GRIPROOSTER

Dejo grip roosters, ook wel perfo genoemd, zijn gemaakt van staal, roestvast staal of aluminium waarin gaten zijn geponst. Vervolgens worden de randen omgevouwen in een zetbank. Dankzij de grote variatie in breedte, hoogte en buigmogelijkheden kunnen deze roosters op tal van manieren worden toegepast. Er zijn verschillende perforatie- en patroonopties waarmee de zichtdoorlaat, afwatering en antislipwerking beïnvloed kan worden. 

Dejo grip is bij uitstek geschikt voor (wentel)traptreden en bordessen vanwege de minimale transparantie van zowel van boven- als onderaf. Bij gebruik op grote hoogte hebben mensen minder last van hoogtevrees dankzij de verminderde zichtbaarheid.  


Projecten Contact     

Standaard worden dejo grip roosters uitgevoerd in stalen plaatmateriaal van 3 mm dik. Bij lage belastingen is ook de goedkopere 2mm variant een optie. Voor RVS en aluminium wordt altijd 2 mm dik materiaal toegepast. De standaard hoogte van een trede of bordesdeel is 43 mm. 

De meeste bordessen worden verzinkt geleverd zodat ze in het werk worden vastgezet met klemmen of J-haken. De losse elementen (broodjes) kunnen ook onbewerkt worden geleverd. In dat geval worden de panelen in de werkplaats gelast waarna de constructie als geheel wordt verzinkt.

Standaard worden de RVS griproosters gebeitst geleverd en de aluminium griproosters worden standaard geannodiseerd geleverd.

Producttypes
Type 2 - 50 / maw (2 mm. plaat met afwatering)
Type 3 - 50 / maw (3 mm. plaat met afwatering)

Antislipperforatie
Ø 14 mm, h.o.h. 50 mm, 4 mm hoog.

Afwateringsperforatie
Ø 8 mm, h.o.h. 50 mm, 5 mm vlak.

Materiaal
Staal 2 en 3 mm, RVS 304 en 316 2 mm, aluminium AIMg 3 - G22 3 mm

Afmetingen
In alle maten te produceren, hoogte afhankelijk van breedte en toepassing / maximale buiging tot een lengte van 3000 mm 

Toepassingen
Trappen, platformen, wenteltrappen, segmentbordessen

Dejo heeft een ruim assortiment standaard roosters, roostertreden, dejogriptreden, kunststofroosters en klemmen geschikt voor loopbelasting en licht verkeer. Meer dan 300 artikelen worden uit voorraad worden geleverd vanuit ons Magazijn in Wolvega. Voor 11.00 uur besteld, wordt de volgende dag geleverd in heel Nederland. 

Dejo heeft de volgende perfotreden op voorraad:

Standaard voorraad dejogrip treden DG

Verzinkt staal, 3 mm dik met afwateringsgaten en DIN schetplaten.

  Breedte      
  205 230 255 280
500 - -
600 - -
700 - -
800
900
1000
1200


Om DG Dejo griproosters te bestellen kunt u contact opnemen met Dejo Metaalindustrie via email: of telefonisch: +31 (0)561 691 691

Alle projecten

Recente projecten: