DPA DEJO ARTDECK ROOSTER

dejo Artdeck® roosters zijn roosters gevuld met EPDM rubbergranulaat wat leverbaar is in verschillende kleuren. Deze vulling maakt het rooster veilig, geluidsdempend en vooral kleurrijk. Artdeck® roosters en traptreden kunnen worden toegepast in bordessen, bruggen, trappen of galerijen.

Uw galerij of brug krijgt een eigen identiteit en uitstraling door een ontwerp met kleur. Naast de standaard kleuren zwart, antraciet en grijs zijn tevens andere kleuren mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om kleurenmengsels te maken van de granulaatkorrels. Vaak wordt er gekozen om de roosters slechts in gedeelten te voorzien van een vulling. Dit geeft architecten de mogelijkheid om een creatief ontwerp te realiseren.

Artdeck® roosters zijn goed beloopbaar en stroef. Dit type rooster geeft mensen met hoogtevrees een veiliger gevoel. Dankzij de grove korrel van het granulaat ontstaat er een waterdoorlatende werking waardoor de kans op gladheid sterk wordt verminderd.  Rubbergranulaat is van nature trilling- en geluidsdempend en daarom is deze toepassing ideaal voor plaatsen waar geluidsoverlast hinderlijk kan zijn.

Projecten Contact     


Download hier meer technische informatie over de DPA Dejo Artdeck® roosters:

Productblad_DPA_Dejo_artdeck_roosters.pdf
Alle projecten

Recente projecten: