DEJO Metaalindustrie

Recreatie en natuur

Stadskantoor Venlo

De gevel werkt als groene long die schone lucht produceert. Door natuurlijke ventilatie stroomt de lucht door het Dejo Kartonnage rooster door het gebouw. Er is gekozen voor het type DPF 50-2 met mazen van 50x99.  

Schoepenvloer

Wegens estetische eisen is het Dejo Schoepenrooster (DPL) toegepast als vloer. In deze toepassing moest aan een strenge eis qua puntbelasting worden voldaan. Dejo ontwikkelde daarvoor een rooster wat aan de gestelde eisen kan voldoen. De schoepenvloer is verzinkt en in verschillende RAL kleuren gecoat. 

Dakroosters Centraal Station Den Haag

Interieur De Rotterdam

Parkeergarages

Reefer racks

Internationale Bouwbeurs in de jaarbeurs te Utrecht

Luifelroosters

Roosters met tranenplaat

Dejo Kartonnage roosters

Vlonderroosters

Het Oog Roelofarendsveen

Gevelroosters CJIB Leeuwarden

Balkons

Hekwerk en afscheidingen

Gas- en olieplatforms

Seattle Public Library

ontwerp: Office for Metropolitan Architecture

Kantoor DEJO

De gevels van het hoofdkantoor van Dejo zijn voorzien van schoepenroosters / lamellenroosters type DPL.

 

Door het spelen met de roosterspecificaties, kleuren en vormen is er een specifieke en speelse uitstraling ontstaan.

 

Voor een bezoek aan ons gebouw kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop,

telefoon 0561-691 691

Dejo Vlonderrooster

Dejo thermisch verzinkte vlonderroosters zijn hier voorzien van antislip dragers en ‘blind' gemonteerd met hardhout, waardoor het geheel een strakke en degelijke uistraling heeft.

De vlonderroosters zijn leverbaar in diverse antislip uitvoeringen of zonder antislip, bovendien kunt u de door u gewenste houtsoort monteren of kiezen voor kunststofplanken, al dan niet voorzien van antislip.

 

De montage mogelijkheden worden in overleg bepaald, dit is afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen.

Dejo denkt met u mee!

Zonwering

 

Autoverkeer op Dejo roosters met anti-slip

Een hellingbaan van Dejo zwaarlastroosters, is voorzien van het unieke Dejo enkel antislip in de drager. Het unieke hierbij is dat de vulstaven in dit type rooster verdiept in de dragers zijn geperst, waardoor een maximale antislip verkregen wordt. Een absolute ‘must' bij hellingbanen.

Dejo roosters gevuld met rubber

Vloerroosters gevuld met granulaat

Aan de rand van het centrum van Stadskanaal is een nieuw appartementen complex gebouwd "De Gele Klap" dat zijn naam te danken heeft aan de gele brug die vlakbij gelegen is.

Het appartementencomplex geeft de bewoners - mede door de vriendelijk ogende galerijen met Artdeck® roosters - het ware gevoel van thuiskomen.


Dejo roosters voorkomen plassen en modder

Persrooster thermisch verzinkt.

Gevelroosters in de parkeergarages.

Gecoat in elke RAL-kleur

Roosterwanden in diverse kleuren

 

Dejo kan na het thermisch verzinken de roosters van een Duplexsysteem voorzien.

Na het thermisch verzinken gaan de roosters door een speciale chemische voorbehandeling, waardoor de roosters optimaal voorbehandeld worden, om vervolgens te worden voorzien van het unieke tweelaags poedercoatsysteem. Het Duplexsysteem.


Dejo roosters met Granulaat

Enkele voorbeelden van het DPA Dejo Artdeck® rooster. Deze roosters zijn gevuld met EPDM rubbergranulaat wat leverbaar is in verschillende kleuren. Deze vulling maakt het rooster veilig, geluidsdempend en vooral kleurrijk.

 

Uw galerij of brug krijgt een eigen identiteit en uitstraling door een ontwerp met kleur. Naast de standaard kleuren zwart, antraciet en grijs zijn tevens andere kleuren mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om kleurenmengsels te maken van de granulaatkorrels. Vaak wordt er gekozen om de roosters slechts in gedeelten te voorzien van een vulling. Dit geeft architecten de mogelijkheid om een creatief ontwerp te realiseren.

 

Zie voor verdere product uitleg onder Vloerroosters en kies dan DPA.

Dejo Vlonderroosters met hout

close

vorige volgende