DEJO Metaalindustrie

Transport

one-stop-shop 

 

Dejo is totaalleverancier en one-stop-shop. Het bedrijf voert in opdracht van de klant desgewenst de gehele projectcoördinatie. Dejo levert een totaalpakket. De klant vraagt, Dejo bedenkt, maakt en levert. Dat betekent maatwerk van Dejo en tijdwinst voor de afnemer. Ophalen, bewerken, verpakken en tijdig bezorgen? Dejo tekent ervoor.

transport

Steeds meer afnemers maken gebruik van Dejo's transportservice. Dejo neemt het gehele logistieke traject voor haar rekening en garandeert stipte aflevering in Nederland en het buitenland, tegen concurrerende tarieven. Dejo werkt samen met vaste, gespecialiseerde vervoerspartners die beschikken over de juiste uitrusting en die uiterst gemotiveerd zijn. De chauffeurs zijn getraind en vertrouwd in het werken met de producten van Dejo.

De transportservice is flexibel en ingericht op de uiteenlopende afmetingen van de te vervoeren producten. Lossen of laden met een autolaadkraan, een schuifzeilenoplegger of een combinatie hiervan? Dejo regelt het in heel Nederland.

 

close

vorige volgende